Sykurs

Sykurs

Vi holder sykurs for små grupper som gjør at hver deltager får tett oppfølgning gjennom hele kurset. Vi serverer kaffe, te og noe smått og bite i. Mer informasjon om aktuelle sykurs finner du i nettbutikken. Se også vår kurskalender for en komplett oversikt over semesterets kurs. På Facebook-siden vår har vi laget et album hvor vi legger ut bilder fra våre sykurs.

Kurslokale: kursene holdes i tekstilsalen på Rosenborg ungdomsskole som ligger i Stadsingeniør Dahls gate 1, Trondheim. Det er gode parkeringsmuligheter for både bil og sykkel ved skolen, samt bra bussforbindelser. Skolen er nybygd og tekstilsalen har flotte arbeidsbenker med gode lysforhold.

Symaskiner og utstyr: ta gjerne med deg din egen symaskin! Om ønskelig har vi symaskiner til utlån, og vi stiller med alt av utstyr vi ellers trenger på kurset. Våre nye PFAFF ambition 1.0 symaskiner er brukervennlige og i topp kvalitet, levert av vår samarbeidspartner Trondheim Sysenter. Fordi Studio Stordahl har egne symaskiner, kan også alle som ikke har symaskin selv, komme på kurs.

Alle som har deltatt på våre sykurs får 10% rabatt på hele sortimentet hos Trondheim Sysenter! Dette gjelder både symaskiner, tråd og alt utstyr ellers. Ta med ordrebekreftelsen for å få rabatten.

Påmelding: via nettbutikken melder du deg på ønsket kurs ved å velge ønsket dato og legge det i handlekurven. For å kunne handle i nettbutikken må du lage deg en bruker slik at vi får kontaktdetaljer på alle deltagere. Send oss en e-post om du vil stå på venteliste for fullbookede kurs. Du kan også melde deg på kurs via e-post eller telefon.

 

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål angående kursene, eller for påmelding!

Media på siden: Bildene på nettsiden er fotografert og behandlet av Torunn Aarnseth Stordahl og Marte Ingvild Stordahl om ikke annet er oppgitt. Modell: Marte Ingvild Stordahl.

pfaff3

 

Foto: Pfaff.