Kurskalender våren 2015

Da er vårens kurskalender klar og det er bare å begynne å planlegge! Det blir en mengde ulike sykurs; noen gamle kjente og noen helt nye.

 

De fleste sykursene vil bli holdt på kveldstid i ukedagene og på dagtid på lørdag og søndag. Unntaket er i vinterferien (15.-20.februar); da vil det være proppfullt av sykurs både på dagtid og kveldstid!

 

Vi har prøvd å sette opp de fleste sykursene både som helgekurs (fredag til søndag) og som ukekurs (tre påfølgende ukekvelder). Vi har fått mange ønsker fra dere om hvilke sykurs dere kan tenke dere, noe vi har prøvd å ta hensyn til når vi har satt opp de nye sykursene. Det har derfor blitt et bredt tilbud med mye forskjellig!

 

De fleste av vårens sykurs er nybegynnerkurs; og vi garanterer at selv om du aldri har sydd før vil du klare å gjennomføre samtlige av våre nybegynnerkurs! Har du sydd en del fra før og føler deg trygg på symaskinen anbefaler vi et av våre videregående kurs.

 

Vi håper du finner noe av interesse; og husk – du lærer å sy uansett hva du syr! Meld deg på via nettbutikken.

Legg igjen en kommentar