Kurskalender høst 2018

Da er høstens kurskalender klar!

Vi har gjort en del endringer med tanke på hvilke kurs vi tilbyr. De fleste er mest interessert i å komme og lære så mange teknikker som mulig, for så å sette i gang med ulike prosjekter på egen hånd. Vi har derfor nå gått bort fra kurs hvor man lærer gjennom å sy et bestemt plagg, slik vi hadde mye av tidligere.

Nå tilbyr vi en rekke ulike teknikkurs, hvor du kan lære masse teknikker, og disse kan også tilpasses noe til den enkeltes behov. Også har vi selvfølgelig fremdeles våre innføringskurs; både for vanlig symaskin og for overlockmaskiner. Etter mange forespørsler prøver vi i høst også et innføringskurs i strikking!

Våre kurs passer både for deg som aldri har sydd før, og de som har noe sømerfaring.

Send oss gjerne en e-post om du har spørsmål eller andre ønsker! Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig kurs om det er noe spesielt du ønsker å sy.

Vi håper du finner noe som frister, og at vi sees på sykurs i høst!

Mer informasjon om de ulike sykursene finner du i nettbutikken vår!

 

Legg igjen en kommentar