Kurskalender høst 2020

Høstens sykurs

Etter at det ble bråstopp for sykurs i vår, starter vi opp med ny frisk og håper høsten går som planlagt!

Vi har gjort noen endringer for å ta nødvendige smittevernhensyn. Blant annet har vi færre deltagere per kurs for å holde nødvendig avstand, og vi desinfiserer alt utstyr mellom hver kurskveld. Vi kommer til å følge godt med på råd fra helsemyndighetene utover høsten, og gjøre nødvendige tilpasninger ved behov.

Vi har planlagt en rekke kurs, både på ukekvelder og noen helger. Har du aldri sydd før, eller føler for en oppfriskning, anbefaler vi et av våre innføringskurs på 4 timer. Har du sydd litt, men ønsker å lære flere teknikker og metoder, anbefaler vi et av våre sømteknikkurs. Her kan du velge å komme én kveld på 4 timer, eller komme tre påfølgende kvelder eller en helg på til sammen 12 timer.

Du finner mer informasjon om de ulike kursene, samt priser og nærmere tidspunkt i nettbutikken. Ved spørsmål er det bare å ta kontakt!

Legg igjen en kommentar