Kurskalender vår 2021

Vi går lysere tider i møte, og vi gleder oss til sykurs utover våren!

Vi følger med på helsemyndighetenes råd, og gjennomfører sykurs i tråd med gjeldende smittevernregler. Forhåpentligvis kan vi starte opp som planlagt i slutten av januar. Ingen vet hva fremtiden bringer, og om situasjonen krever det kan vi bli nødt til å avlyse kurs. I slike tilfeller vil vi finne nye tidspunkter for de berørte kursene så fort det lar seg gjøre!

Nærmere informasjon om de ulike kursene i kalenderen finner du i nettbutikken. I vår planlegger vi hele ni innføringskurs! Videre har vi satt opp fire bolker med sømteknikkurs som går over tre påfølgende kvelder (Sømteknikk I, II og III). Det er også mulig å bare melde seg på første kurskveld (Sømteknikk I) i disse bolkene. For de som ønsker har vi også satt opp tre helger med sømteknikk.

Legg igjen en kommentar