Symaskiner

Studio Stordahl har nye, fine symaskiner av typen PFAFF ambition 1.0.  Vi har valgt å stille med egne symaskiner slik  at alle, også de som ikke har symaskin selv, kan få komme på våre sykurs. Videre vil vi sørge for at alle symaskinene er i topp stand og klare til bruk, slik at all kurstid kan brukes på undervisning.

Symaskinene har led-lamper som gir svært godt lys å sy i, og har en oversiktlig skjerm som viser valgt søm i full størrelse og andre aktuelle innstillinger. Symaskinen anbefaler hvilken nål, fot og trådspenning du bør bruke på valgt søm, og har en integrert dobbel transportør som transporterer stoffet over og under samtidig. På tynne stoffer som silke forhindrer dette at stoffet rynker eller strekker seg, og gir derfor et nøyaktig resultat. Den automatiske nålitræeren er et praktisk hjelpemiddel som forenkler sømarbeidet.

Alle symaskiner bygger på de samme grunnprinsippene. Det du lærer på sykurs med våre symaskiner, vil du derfor likevel kunne bruke på din egen symaskin hjemme, selv om du har et annet merke eller en annen årgang.

 

PFAFF ambition 1.0 har egenskaper som gjør den egnet for nybegynnere, og finesser som gjør den interessant for viderekommende syersker.

Symaskinene er levert av Trondheim sysenter.

Legg igjen en kommentar