Om Studio Stordahl

_DSC3519-Edit

Foto: Trine Melhuus.

Studio Stordahl er et systudio som tilbyr sykurs på ulike nivå i Trondheimsområdet. Du finner mer informasjon om og påmelding til sykurs i nettbutikken!

Studio Stordahl drives av Torunn Aarnseth Stordahl. Jeg er utdannet kunsthistoriker med tekstil som spesialområde og skrev masteroppgave om dåpsklær i Trøndelag. Med utgangspunkt i denne oppgaven syr jeg nå dåpstøy inspirert av det registrerte materialet. Videre er jeg lektor i formgivning og har i en årrekke undervist i søm, tegning, form og farge. Jeg er også utdannet bunadstilvirker, holder kurs i bunadsøm og syr en rekke ulike dame- og herrebunader på bestilling. Håndarbeid, med særlig vekt på søm, har i tillegg alltid vært min personlige interesse.

Vi ser i dag en økende interesse for håndarbeid og det selvlagede. Det gir en egen tilfredsstillelse å skape selv og sette sitt personlige preg på klær og interiør, og mange opplever håndarbeid som avstressende. Økt miljøbevissthet gjør at stadig flere tar avstand fra billige, masseproduserte varer i dårlig kvalitet som må kastes etter kort tid. Med grunnleggende sømferdigheter kan en skape sitt eget design, redesigne eller kopiere utslitte yndlingsplagg. Studio Stordahl står for høy kvalitet og ønsker å ta vare på håndverkstradi-sjonene og formidle kunnskap, forståelse og skaperglede.

 

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål om våre sykurs, ønsker å bestille bunad eller dåpstøy!

 

Malvikbladet har skrevet en sak om Studio Stordahl her.

Stjørdals-nytt har skrevet om Studio Stordahl her.