Skreddersydd sykurs!

Beskrivelse

Lyst til å finne på noe gøy med venninnegjengen? Planlegger du et utdrikningslag og kan tenke deg noe litt annerledes? På tide med en happening sammen med kolleger? Er dere en gruppe foreldre som må skaffe kostymer til barnas skoleforestilling? Lyst til å lære noe nytt sammen med familien og barna? Lyst til å fylle Trondheims-weekenden med noen lærerike timer?

 

Ta kontakt med oss så kan vi skreddersy et sykurs! Dere bestemmer selv opplegget, også avtaler vi dato og pris. Vi kan også tilpasse et av våre vanlige sykurs til dere; tidspunkt, stoffvalg, sted.

 

Sykurset kan holdes hjemme hos deg, på jobben eller et annet egnet sted. Vi stiller med symaskiner og alt nødvendig utstyr om ønskelig. Vi kan også skaffe mønster, stoff og tråd om dere ønsker dette.

 

Kursets varighet er helt opp til dere; fra et par timer, en dag i uken i flere uker eller en helg, kveldstid eller dagtid.

 

Vårens kurskalender er lagt, men vi kan være ganske fleksible på tidspunkt! Send en e-post til post@studiostordahl.no om du er interessert i et skreddersydd sykurs!

 

Deltagelse på sykurs hos oss gir 10% rabatt på hele sortimentet hos Trondheim Sysenter!

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Skreddersydd sykurs!”